Si busques un local per celebrar una festa privada al centre de Gràcia tots els dies de la setmana, l’Alfa és la teva sala. 

CELEBRAR UNA FESTA PRIVADA
Barra 1

Tens moltes possibilitats d’horaris, càtering, concerts, presentacions, comiats, aniversaris, etc. Una sala cèntrica on podràs celebrar una festa privada per grups. Poden ser qualsevol dia de la setmana.

Per grups a partir de 20 persones

Les reserves les fem si sou almenys un grup de 20 amb consumició obligatòria i hi caben fins a 75 persones. A més a més, a l’Alfa Bar també et proporcionem servei de càtering per celebrar una festa privada. Si demaneu informació us passarem diferents tipus de menú.

Vermuth de diumenge


A l’Alfa mirem per les teves necessitats, per això estem oberts a organitzar el teu vermuth privat.
A partir d’ara, podràs celebrar la teva festa privada un diumenge a les 13h fer un vermuth i gaudir de rumba en directe. Si t’agrada aquesta idea escriu-nos i demana informació

En Cap de setmana

Els divendres i dissabtes les festes privades les organitzem abans d’obrir al públic. Les fem en sessions de dues hores i mitja de 20:30h a 23h amb possibilitat de fer consumicions o barra lliure.

Així doncs les festes les podeu organitzar de diumenge a dimecres amb una disponibilitat de disponibilitat de 12am fins 2:30am. 

Fins quina hora em puc quedar?

La festa no s’acaba a les 23h és més, tot just comença. A les 23h les portes s’obren al públic, però tots els convidats (excepte els menors) podeu quedar-vos fins al final de la nit.

Tots els serveis

Les festes compten amb servei de cambrers, DJ, pantalles per vídeos o fotos, micro i wifi. També es pot contractar servei de guardarroba, vídeo i fotos. L’Alfa és un local que permet moltes possibilitats per celebrar la teva festa privada de manera que només ens has de fer la teva proposta.

La teva festa privada amb concert

Tanmateix, a l’Alfa tenim experiència i trajectòria en l’organització de concerts. Si vols donar un punt diferenciador a la teva celebració, t’ajudem a posar música en viu a la teva festa privada. Només ens has de dir quin estil de música us agrada i des de l’equip de programació de música en directe us ho gestionem.

CELEBRAR UNA FESTA PRIVADA

La meva música

Durant la teva festa privada a l’Alfa, pots fer sonar la teva música. La millor manera de fer-ho, és portant un link a una llista d’spotify que t’agradi o que hagis confeccionat tu mateix. De tota manera, si no n’has pogut fer cap, ens dieu quin estil és el que voleu i us buscarem una sessió a mida.

Menors d’edat

Una pregunta que ens fan sovint a l’hora de celebrar una festa privada, és la possibilitat de tenir menors d’edat dins del local. L’Alfa Bar és un bar musical on només hi poden haver majors d’edat. Ara bé, en un esdeveniment privat, amb una autorització signada pel pare, mare o tutor, el menor pot accedir al local.

Com arribar-hi

L’Alfa Bar és una sala cèntrica i amb molt bona comunicació, ideal per celebrar la teva festa privada. Situada al número 36 del carrer Gran de Gràcia. l’Alfa es troba a mig camí entre dues parades de metro: Fontana i Diagonal. Si voleu arribar en bus per davant passen les línies 22, 24 i V17

Si estàs interessat envia un correu a alfaenviu@gmail.com o omple el següent formulari.

Quin dia o dies vols fer la teva festa?