19/11/09 – Samuel Socas en concert

Samuel Socas – Taquilla Inversa – Dissabte 9 de novembre a les 22h a l’Alfa Bar

Samuel Socas és un jove (18) cantautor de Tenerife que malgrat la seva joventut mostra una avançada maduresa en tots els seus projectes. Començant en la música a l’edat de 12 anys ha realitzat nombrosos concerts per Tenerife i altres ciutats del territori nacional. Ha col·laborat amb nombrosos artistes, alguns d’ells de talla internacional com Marwan, Andrés Suárez o Fran Fernández.

Samuel Socas - Taquilla Inversa - Dissabte 9 de novembre a les 22h a l'Alfa Bar

Acaba d’arribar a Madrid, per quedar-se i ens presentarà temes del seu últim EP “Mi pequeña revolución” i temes nous de pròxim disc. Sensibildad en la seva veu i les seves lletres amb la intensitat d’un jove que vol menjar-se el món

SI voleu veure aquest i tots els nostres concerts feu click AQUÍ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *