19-09-12 // Carlos Bragado en concert

Dijous 12 de setembre a les 22h:
Carlos Bragado en concert a l’Alfa.
Taquilla Inversa

Carlos Bragado estarà en concert a l’Alfa el proper dijous 12. Carlos Bragado és un músic, guitarrista i compositor lleonès, que resideix actualment a Sant Cugat del Vallès (Barcelona) i acaba d’acabar recentment el seu primer treball en solitari. Un EP titulat de manera homònima, editat pel segell independent de La Cúpula Music, amb mitja dotzena de talls d’aire folk i country i lletres sinceres i nues. En la seva carta de presentació, Carlos Bragado mostra clarament un estil característic aconseguint ambients melancòlics i nostàlgics.

carlos bragado en concert a l'alfa bar

Carlos Bragado és molt subtil amb les seves composicions aconseguint així, atmosferes envoltants i càlides, en cadascun dels seus directes. Pura essència del pop / folk acústic intimista. Produït per Aleix garrigues del massís en els estudis “La Llar de Folk” Durant el 2018. Seria molt llarg enumerar les influències que han marcat el gust musical de Carles Bragado, però sens dubte caldria citar grups i solistes americans i anglosaxons.

Videoclip presentación de mi primer single grabado, editado y remasterizado en los Estudios “Empty Room” de Sant Cugat del Vallès, Barcelona. (ft. Antonio Caminero y Rut Marcos) Producido por Carlos Bragado en 2019.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *