19-05-23 // Punk talks

Dijous 23 de maig a les 20h
Punk Talks amb Hèctor Molina i el Dr. Vicenç Cánovas
Entrada 5€ amb consumició

TORNEM!
🤘🎙 Els Punk Talks són la versió irrevent i sense limitacions dels TED Talks. Les úniques premises són: dos speakers, consumició inclosa en el ticket, prohibit vendre fum i no es grava en vídeo 🍺
______________________________
Després de l’èxit dels shows anteriors, en aquest Punk Talk tindrem l’Hèctor Molina amb el talk 🍅”LA VERGE DE MONSANTA I LES SEVES LLAVORS ANABÒLIQUES. PLANTAR PER PLANTAR-SE” 🌽 i el Dr. Vicenç Cánovas amb 🏋️‍♀️ “COM L’ULTRAMAN ES VA MENJAR EL SUPERMAN. QUAN L’ESPORT VA DEIXAR DE SER SALUDABLE” 🏊‍♂️

🌱 L’Hèctor Molina (Vila-Real, 1977), és impulsor del projecte “el3ments” que recupera espècies vegetals amb millores tecnològiques en benefici del medi ambient i de l’entorn. El seu banc de llavors compta amb més de mil referències. És ideòleg del projecte “crec3r”, tallers educacionals basats en l’origen dels aliments que fomenta valors de salut, sostenibilitat i del medi ambient. Ha estat membre representant espanyol del Consell Europeu de Joves Agricultors (European Council of Young Farmers – CEJA), i president de la sectorial de Joves Agricultors Fepac-Asaja de Castelló. Docent en l’àrea vegetal del Culinary Institute of Barcelona (CIB). Actualment es fa càrrec de la secció mediambiental i agrària *Mar i Terra* en la televisió pública valenciana À Punt. També ha rebut diversos reconeixements, a destacar, el 1st Young Farmers Congress o el Premi emprenedor Acadèmia de Gastronomia de la Comunitat Valenciana en 2015.

💪 El Dr. Vicenç Cánovas (Figueres, 1978) és Doctor en Ciències de l’Activitat Física i Esports per la Universitat de Barcelona, professor d’Educació Física, creador del projecte Cosneix-te, i co-creador del projecte Educació Física Creativa. Prefereix anar a buscar onades i fer una cervesa en bona companyia que asseure’s a publicar un article d’investigació. Ponent en temàtiques esportives i d’educació física. Actualment militant anticoach i amb problemes gastrointestinals i de somatització quan escolta les paraules “creixement personal”.
_________________________

🛎 Info:
Obertura de portes 20:00h
Inici talks 20:20h
Duració aproximada 1 hora (tot i que els punk talkers i el públic s’animen la cosa es pot allargar…)
Aforament limitat.
🎟 Entrada: 5€ amb consumició inclosa. S’abona el mateix dia de l’event a l’entrar a l’Alfa Bar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *