19-05-22 // Pint of Science – Humans 3.0: Intel·ligència artificial

Dimecres 22 de maig a les 19:30h
Pint of Science – Humans 3.0: Intel·ligència artificial
Entrada gratuïta

Intel·ligència artificial, “machine learning”, cotxes automàtics? … Conceptes que últimament són recurrents en la nostra societat i que potser no acabem de tenir interioritzats. En aquesta sessió donarem, en primer lloc una visió general que ens ajudés a comprendre tots aquests termes, així com els riscos que comporten. A la segona xerrada aprofundirem en l’exemple concret del vehicle autònom, un dels invents que més impacte pot tenir en la nostra societat a curt termini. Aquesta tecnologia podria ajudar enormement a la nostra mobilitat però el seu desenvolupament comporta grans complicaci …

Inteligencia Artificial: Present Futur

Hector Geffner (ICREA y Universitat Pompeu Fabra) 
Expliquem què és la intel·ligència artificial (IA) i analitzem progressos, exageracions, i limitacions al voltant de la IA, així com oportunitats i riscos que comporta.

La Intel·ligència Artificial en Conducció Autònoma

Antonio Manuel López Peña (ICREA Acadèmia del Dpt Ciències de la Computació — UAB / Investigador Principal en Centre de Visió per Computador (CVC)) 
Els sistemes de mobilitat intel·ligent del futur tindran el vehicle autònom com a element vertebrador. Desenvolupar vehicles autònoms és un repte multidisciplinari, sent un dels components centrals la intel·ligència artificial (IA) que ha de substituir al conductor humà. En aquesta xerrada, s’explicarà la problemàtica actual en el desenvolupament d’aquestes IAs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *