19-03-08 // Josh Parker Band

Entrada 6€ amb consumició

Josh Parker was born and brought up in Hebden Bridge, West Yorkshire, a market town with a population of 4000. Parker was inspired by the local folk artists surrounding him and his parents’ musical taste influenced him hugely. Bob Dylan, Paul Simon and Van Morrison encouraged him to put pen to paper, pick up a guitar, and play.

A voice raspy and raw, his music denotes influences of recent artists such as Bon Iver and Dan Auerbach, to name a few. The style is simplistic: voice, guitar and harmonica, with a jazz and blues influence from his band featuring the talents of Rick Bradbury on Bass, Matt Devillers on Drums, and Josh Weitzer on Percussion. His vulnerability and innocence are the roots of what makes his performances special.

Catalan

Josh Parker va néixer i es va criar a Hebden Bridge, West Yorkshire, un poble de 4000 persones. Parker es va inspirar en els artistes locals que l’envolten i el gust musical dels seus pares. Cantants com Bob Dylan, Paul Simon i Van Morrison li van inspirar a posarse les seves ideas en forma de lletra, agafar una guitarra i tocar.

Amb unana veu crua i clara, la seva música indica influències d’artistes recents com Bon Iver i Dan Auerbach, entre d’altres. L’estil és senzill: veu, guitarra i harmònica, amb una influència de jazz i blues de la seva banda amb els talents de Rick Bradbury al baix, Matt Devillers a la bateria i Josh Weitzer amb percussio. La seva vulnerabilitat i innocència són les arrels del que fa que les seves actuacions siguin especials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *