LORIEN

DIVENDRES 18 DE NOVEMBRE A LES 22:15H
LORIEN en concert
TAQUILLA INVERSA

Judit Lorien es va inciar ben d’hora en el món de la música, primer amb el piano clàssic i més tard el modern. Però no és fins als 17 que va començar a cantar i tocar versions en solitari d’artistes i influències ben diferents, en diversos locals del maresme acompanyant-se de guitarra, piano i ukelele.

Als 19 anys, la Judit composa les seves primeres cançons i grava la maqueta “Daily Life” (2015). Un EP que ensenya les seves dues cares, la més íntima i la més crítica, amb melodies alegres i melancòliques. Una veu prodigiosa que ens explica en 15 minuts les experiències de la seva vida diària, amb influències que van del folk fins al rock.

Aquest novembre Lorien publicarà el seu primer àlbum, on quedarà reflectit la seva evolució artística amb noves cançons més fosques i elèctriques, per seguir amb pas ferm la seva prometedora carrera.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *