6é Aniv. Born 54

DISSABTE 7 de Juny a les 21.30h
6é Aniversari Alfa en Viu: Born54 + Hostis Planta en concert
Entrada 5€
Socis del TR3SC entrades gratuïtes limitades a la web

Born54 és una banda d’inide-pop formada el 2007 per quatre amics de Barcelona. A partir del 2010, després d’un llarg període sabàtic, el grup va decidir reprendre la seva activitat amb força i composar varis temes que ràpidament van començar a sonar a emissores punteres de Catalunya. Des d’aleshores els seus membres no han deixat d’esforçar-se per seguir creant i difonent les seves melodies enganxoses i inconfusibles. A meitats del 2011 la banda va incorporar el seu membre més característic del grup: una peculiar caravana dels anys 80 que no ha faltat a cap cita. Les llargues hores convivint comprimits dins de la Plethora han tingut un paper crucial en la cocció de l’estil alegre i desenfadat de la banda. Actualment, un any i mig després de la creació del seu primer àlbum, Ofiura, ha arribat un conjunt de nous temes que han llançat al llarg de l’estiu del 2013 disponibles gratuïtament al seu web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *