6é Aniv. THE SEIHOS + ROMBO

DIVENDRES 6 de Juny a les 21.30h
6é Aniversari Alfa en Viu: The Seihos + Rombo en concert
Entrada 5€
Socis del TR3SC entrades gratuïtes limitades a la web

Un parell dels mítics del Alfa. Amb ells ja se sap, la festa i la suor están assegurats.

The Seihos
Seiho vol dir “bon jan” en japonès, bona persona. Als 15 anys, aquest grup d’amics que compartien aula a l’escola barcelonina Costa i Llobera, van decidir fer una banda de pop-rock. No sabien com dir-se així que van adoptar el nom d’un dels seus companys de classe, el Seiho, que corejava les primeres versions que tocaven de The Beatles i The Beach Boys.

Rombo
A mes d’una figura geomètrica, també és una banda musical en potència. Quatre amigues que l’any 2012 van decidir ajuntar-se per veure que sortiria. I el resultat és un pop-rock “garatger” que van estrenar ara fa un any a l’Alfa i l’han portat a la Jazz Cava de Vic; Els Pagesos de Sant Feliu; bar Atmosfera de Torelló; La Milagrossa; Apolo 2; CC Albareda, i l’ultim a la botiga de l’Apolo en el Dia de les Botigues de Discos. Rombo son guitarra, baix, teclat, bateria i veus. Actualment estan gravant el seu primer disc que espera veure la llum a finals d’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *