6é Aniv. EMTY CAGE + PATCH

DIJOUS 5 de Juny a les 21.30h
6é Aniversari Alfa en Viu: Empty Cage + Patch en concert
Entrada 5€
Socis del TR3SC entrades gratuïtes limitades a la web

Empty Cage és el duet on guitarra i bateria s’uneixen aconseguint un so cru i contundent. Amb Sergi Estella a la guitarra i veu, i Gerard Tort a la bateria, Empty Cage té clares influències d’estils com el blues o el rock’n’roll.
Empty Cage va néixer a finals del 2011, quan els dos músics rubinencs després d’anys participant en diferents projectes, van decidir crear-ne un de propi. A principis del 2012 van enregistrar una petita carta de presentació de
quatre temes “L’Altra Cara (Estudis Sonitrons,2012)”.
El novembre del 2012, Empty Cage va proclamar-se a la Gran Final de la Sala Apolo de Barcelona, guanyadors del concurs per a grups emergents Sona 9 2012, premi del qual els permet participar dins de festivals de renom com el
FiM, MMVV o l’Acústica de Figueres, i enregistrar el seu primer treball discogràfic , “Tal Com Raja”.

La música de Patch té el seu propi estil capaç de moure’s entre la tendresa i la potència, entre el folk més atmosfèric i el rock més salvatge. En les seves cançons s’hi poden trobar les influències de bandes americanes com Wilco, Micah P. Hinson o M. Ward; de bandes d’aquí com Nacho Vegas o Mishima i també de grans clàssics com Bob Dylan, Lou Reed, Neil Young o The Beatles. Guanyadors del Premi Èxit del concurs Sona9 , del premi del públic del Concurs de Música Acústica de Garcilaso 2011 i el premi del jurat del concurs Besmina 2012.
La banda ha escalfat motors amb més de seixanta concerts per tota Catalunya amb molt bona acollida per part del públic. Al març de 2013, els Patch van entrar a l’estudi de Paco Loco, reconegut productor de grups com Mishima, Nacho Vegas o La Iaia, per gravar les 11 cançons que conformen el seu primer disc, “Veuràs la fam”.
http://elspatch.com/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *